Branche oplossingen

Twinvision Software heeft een reeks aan branche specifieke toepassingen gerealiseerd. Onderstaand een korte opsomming van branches waarvoor we al applicaties hebben gemaakt.

Meer info

Websites en portalen

Websites zijn meer dan een visitekaartje voor uw bedrijf. Het is belangrijk online aanwezig te zijn om nieuwe klanten te werven en bestaande klanten te bedienen. Door Twinvision Software ontwikkelde websites onderscheiden zich door:

Meer info

Datewarehouses en rapportage

Operationele systemen bevatten vaak niet de rapportages die nodig zijn om strategisch te sturen. Hiervoor is inzicht nodig over verschillende processen heen, en soms zelf over meerdere administraties heen. Wellicht heeft u behoefte aan een dashboard waar u in één oogopslag de meest belangrijke kengetallen kunt zien, of heeft u informatie uit uw operationele systeem nodig om een catalogus of prijslijst op maat samen te stellen. Daarnaast is het soms gewenst om informatie uit meerdere systemen te combineren en te presenteren in duidelijke rapportages, of deze gegevens te exporteren naar externe systemen. De mogelijkheid om informatie uit operationele systemen te halen is vaak beperkt, en ook de snelheid waarmee de gegevens kunnen worden opgevraagd door externe systemen laat vaak te wensen over.

Meer info

Over ons

Twinvision Software B.V. is sinds 1999 hét softwarehuis voor standaard- en maatwerk applicaties op o.a. administratief en logistiek gebied.

Laatste nieuws


Contactgegevens

Kapelstraat 3
5741 CA BEEK EN DONK

+31 (0)492 468805