Welkom bij Twinvision Software

Twinvision Software ontwikkelt sinds 1999 standaard applicaties voor o.a. woningcorporaties, vastgoedbeheerders, verenigingen van eigenaars en jachthavens, en specifieke maatwerkoplossingen in verschillende branches. Door korte communicatielijnen en directe betrokkenheid van onze ontwikkelaars worden projecten efficiënt en in een korte ontwikkeltijd gerealiseerd.

Producten

Estate Vision

Estate Vision

Estate Vision verschaft u een beter inzicht in uw vastgoed aanbod dan ooit tevoren en biedt u het gemak van één enkele applicatie waarin u alle activiteiten op het gebied van o.a. relaties, objecten, contracten en financiele administratie kunt verwerken. Estate Vision is geschikt voor zowel commercieel vastgoed beheerders als woningcorporaties. 

Great Vision

Great Vision

Great Vision verschaft u een beter inzicht op uw relatiebeheer dan ooit tevoren en biedt u het gemak van één enkele applicatie waarin u alle activiteiten op het gebied van o.a. relaties, contacten, afspraken en documenten kunt verwerken

Port Vision

Port Vision

Port Vision verschaft u een beter zicht op uw jachthaven dan ooit tevoren en biedt u het gemak van één enkele applicatie waarin u alle activiteiten op het gebied van relaties, boten, ligplaatsen en contracten kunt verwerken.

Datawarehouses

Datawarehouses

In een Datawarehouse worden alle benodigde gegevens verzameld, opgeslagen en up-to-date gehouden zodat deze snel en eenvoudig beschikbaar zijn voor rapportage, maar ook voor koppelingen naar andere systemen.

Koppelingen

Koppel uw administratief systeem aan uw webshop, of aan een willekeurig extern systeem. De mogelijkheden zijn eindeloos...

Nieuwste technieken

Door voortdurende te blijven leren kunnen wij u vandaag het beste bieden met de technieken van morgen...

Klaar voor gebruik

Software ontwikkelen hoeft niet lang te duren. Door het gebruik van onze eigen standaarden kunnen wij snel stabiele oplossingen bieden.

Image Description

DIRK MEINERS

Algemeen directeur, VSN
VSN is sinds 1991 actief als groothandel en fulfilment partner in de multimedia branche. Het product assortiment bevat meer dan 150.000 items, hiervan wordt meer dan 30% op voorraad gehouden. De grootste klanten zijn BOL.COM, Wehkamp, ECI, Makro, Media Markt en Free Record Shop, daarnaast levert VSN aan diverse andere kleine en grote retailers en e-tailers in Nederland en België.

"Omdat wij actief zijn in een zeer snel veranderende en concurrerende bedrijfstak is goede automatisering voor ons van zeer groot belang. Al vrij snel kwamen wij tot de conclusie dat standaard software pakketten te veel beperkingen met zich meebrachten. In eerste instantie hebben wij gewerkt met een soort maatwerkschil rondom een standaard ERP applicatie. Ondanks het feit dat deze software speciaal gericht is op logistieke afhandeling van middelgrote bedrijven liepen wij al snel tegen de grenzen van de software aan. Bepaalde acties zoals het vrijgeven van backorderregels duurden op een gegeven moment meer dan een uur. Daarnaast was de uitwisseling van informatie richting onze klanten en leveranciers erg beperkt. Wij maakten al intensief gebruik van de diensten van Twinvision Software, om door middel van de maatwerkschil toch zoveel mogelijk processen te optimaliseren. Uiteindelijk hebben wij besloten om voor een volledig geïntegreerd framework te kiezen van Twinvision Software. Hierbinnen zijn er veel mogelijkheden om bedrijfsspecifieke wensen te verwezenlijken, daarnaast is de capaciteit en snelheid van de SQL database enorm hoog. Acties die in het verleden een uur duurden worden nu in seconden uitgevoerd met een hogere betrouwbaarheid. Inmiddels worden er jaarlijkse vele miljoenen transacties door de software uitgevoerd en hebben wij mede door deze software een unieke plek verworven binnen onze branche."

Over ons

Twinvision Software B.V. is sinds 1999 hét softwarehuis voor standaard- en maatwerk applicaties op o.a. administratief en logistiek gebied.

Laatste nieuws


Contactgegevens

Kapelstraat 3
5741 CA BEEK EN DONK

+31 (0)492 468805