Estate Vision

Al uw vastgoedbeheer in één programma

Groot is niet altijd beter

Als bestuurder van een MKW-corporatie weet u als geen ander: groot is niet altijd beter. Dat geldt zeker ook voor uw ERP-bedrijfssoftware. Estate Vision is betrouwbare ERP-software van Twinvision Software, gericht op uw kernactiviteiten en passend bij de schaalgrootte van uw corporatie. Wat jullie zijn, zijn wij ook… efficiënt, flexibel en klantgericht!
 
 

 

Volledig geïntegreerd

Estate Vision is een vastgoedoplossing waarbij de backoffice en online klantportal volledig geïntegreerd zijn. Het geïntegreerde pakket biedt uw medewerkers een gebruiksvriendelijke omgeving voor het beheer van uw huurwoningen, relaties en contracten en het voeren van de financiële administratie. In de online portal worden alle processen voor huurders en woningzoekenden ingericht, geheel in uw eigen huisstijl. En dat alles tegen een zeer competitieve prijs!


Solide basis

Onze oplossingen zijn veilig en bieden een solide basis voor een goede besturing en beheersing van uw bedrijfsprocessen. Estate Vision wordt door commerciële vastgoedbeheerders gebruikt, maar ook bij diverse kleine en middelgrote woningcorporaties, waaronder Destion in Noord-Limburg.

Estate Vision

Bent u benieuwd wat Estate Vision voor u kan betekenen?

Wij komen graag een keer bij u langs voor een demo! Laat u verrassen.

ONTDEK ALLE FUNCTIONALITEITEN

PROBEER ZELF

 
 

Over ons

Twinvision Software B.V. is sinds 1999 hét softwarehuis voor standaard- en maatwerk applicaties op o.a. administratief en logistiek gebied.

Laatste nieuws


Contactgegevens

Kapelstraat 3
5741 CA BEEK EN DONK

+31 (0)492 468805