Port Vision

één enkele applicatie waarin u alle activiteiten op het gebied van relaties, boten, ligplaatsen en contracten kunt verwerken.

Portvision

Port Vision verschaft u een beter zicht op uw jachthaven dan ooit tevoren en biedt u het gemak van één enkele applicatie waarin u alle activiteiten op het gebied van relaties, boten, ligplaatsen en contracten kunt verwerken.
 
 

Voordelen

Alles in een

Alle activiteiten op het gebied van relaties, boten, ligplaatsen en contracten binnen één applicatie

financiele administratie

Mogelijkheid om de financiele administratie vergaand te integreren met Software Gemak Multivers

Gebruiksvriendelijk

Eenvoudige en heldere gebruikers interface

Koppelmogelijkheden

Mogelijkheid om te koppelen naar andere oplossingen zoals bijvoorbeeld Software Gemak , Zynyo, Blue10

Modulair

Modulair opgebouwd, dus eenvoudig uit te breiden naar uw wensen

Up-to-date

Port Vision is zeer eenvoudig up-to-date te houden. Nieuwe versies kunnen via internet zonder tussenkomst van een consultant worden geïnstalleerd


Relatie beheer

Ligplaatshouders, passanten of leveranciers; al uw relaties kunnen worden opgeslagen in Port Vision met alle benodigde gegevens. Relaties kunnen vrij worden ingedeeld in categorieën waardoor een duidelijk onderscheid tussen de verschillende soorten relaties ontstaat, terwijl deze toch overzichtelijk zijn opgeslagen in één systeem. U kunt contactmomenten vastleggen zoals in- en uitgaande telefoontjes, afspraken en werkzaamheden en deze direct verwerken in bijvoorbeeld een opdrachtbon voor de verdere afhandeling hiervan. Het versturen van mailings naar individuele relaties of groepen van relaties op papier of via e-mail is eenvoudig te realiseren. Ook het versturen van SMS-berichten behoort tot één van de standaard mogelijkheden.


 

Boot beheer

Naast een groot aantal boot eigenschappen kunnen binnen Port Vision foto’s van de boot en de kiel worden opgeslagen. Deze afbeeldingen zijn op elke werkplek te raadplegen; een handig hulpmiddel bij het uit het water hijsen van boten.


Seizoenscontracten

Vaste ligplaatshouders worden gekoppeld aan een ligplaats met het contracttype van het betreffende seizoen. Deze contracten kunnen aan het begin van het seizoen eenvoudig worden gefactureerd en geïncasseerd.

Verhuurcontracten

De verhuur van artikelen of materialen wordt beheerd en financieel afgewikkeld door het maken van een verhuurcontract. U kunt hierbij denken aan de verhuur van een waterfiets of een zeilboot. Ook kunnen met dit contracttype facturen worden gemaakt voor bijvoorbeeld toertochten of evenementen in de jachthaven.


 

Orders

Opdrachten die eenmalig worden uitgevoerd en worden berekend aan een ligplaatshouder of passant worden ingevoerd met een ordercontract. U kunt hierbij denken aan hijswerkzaamheden of het afspuiten van een boot. Ook de verbruikte materialen, de gewerkte uren en eventueel de huur van de werkplaats kunnen worden berekend met behulp van de rekenregels.


Passanten

Port Vision heeft een uitgebreide passanten module aan boord waarin de passant- en bootgegevens worden opgeslagen. De passanten kunnen eenvoudig worden toegewezen aan een vrije ligplaats en het systeem maakt automatisch een tijdelijk passantencontract aan en zorgt voor een factuur of een openstaande post op een gekoppeld kassasysteem. Via het planbord is in één oogopslag te zien in welke ligplaatsen passanten zijn geplaatst.


Vrijmeldingen

Ligplaatshouders die tijdelijk geen gebruik maken van hun ligplaats in de haven kunnen worden vrij gemeld. Deze ligplaatsen worden hiermee automatisch beschikbaar gesteld voor passanten.

Planbord

Het planbord geeft een grafische weergave van alle ligplaatsen en hun status in de tijd. Hierdoor heeft een havenmeester in een oogopslag het volledige overzicht van de status van de haven op dit moment of in de toekomst.


 

Rapporten en documenten

De ingebouwde rapport generator stelt u in staat om snel en eenvoudig rapporten aan te passen aan uw wensen en eisen. De rapport generator geeft u standaard de mogelijkheid om rapporten te e-mailen naar uw relaties of deze te exporteren naar elk gewenst formaat. Daarnaast kunnen alle opgeslagen gegevens eenvoudig worden samengevoegd in Microsoft Office Word documenten waardoor u eenvoudig mailings kunt maken.


Kassa koppeling

Port Vision heeft een koppeling met Software Gemak Multivers Kassa welke het mogelijk maakt contante verkopen te registeren, passanten af te rekenen of de contante betaling van gemaakte facturen af te handelen.

Estate Vision

Bent u benieuwd wat Estate Vision voor u kan betekenen?

Wij komen graag een keer bij u langs voor een demo! Laat u verrassen.

ONTDEK ALLE FUNCTIONALITEITEN

PROBEER ZELF

 
 

Over ons

Twinvision Software B.V. is sinds 1999 hét softwarehuis voor standaard- en maatwerk applicaties op o.a. administratief en logistiek gebied.

Laatste nieuws


Contactgegevens

Kapelstraat 3
5741 CA BEEK EN DONK

+31 (0)492 468805